Over mij
Jacqueline Blankenberg

Wie ben ik?

Mijn naam is Jacqueline Blankenberg, 54 jaar, enthousiast en snel in denken en voelen, (stief)moeder van 3 fantastische meiden, partner van een sterke man, samen een huishouden met heel veel dieren, dol op muziek en schilderen.
En vooral gefascineerd door mensen!

Achtergrond

Na mijn opleiding tot basisarts heb ik enkele jaren in het ziekenhuis gewerkt waar ik vooral mensen met kanker heb behandeld en begeleid. Dit was indrukwekkend en zeer intensief werk en.... ik kon mijn grenzen niet bewaken. Uiteindelijk ben ik gefrustreerd en doodmoe gestopt en ben gestart als verzekeringsarts. Hier kwam ik iedere dag mensen tegen die zelfs na maanden nog geen enkel idee hadden over de oorzaak van hun vermoeidheid of uitputting. Vaak totaal gefrustreerd door de hulp die (niet) in de reguliere zorg geboden werd. Vanuit de enorme behoefte die ik zag en doordat ik een gave bij mezelf ontdekte hierin werkelijk hulp te kunnen bieden, heb ik enkele jaren bij een coachingbureau gewerkt, waar ik naast individuele begeleiding ook persoonlijke ontwikkelingstrainingen gaf. Natuurlijk heb ik ook een opleiding als coach gevolgd.

Coach en arts

De combinatie van arts en coach zijn maakt dat de onzekerheid over medische klachten snel kan worden weggenomen of aangepakt. Ik ben stellig van mening dat er nog altijd veel te veel naar een medische verklaring wordt gezocht voor klachten die vooral te maken hebben met energiehuishouding en zingeving. Het is tijd om mijn jarenlange ervaring en vaardigheden te delen om zo nog meer mensen te helpen in verwarrende en vermoeiende periode van hun leven.

Aangesloten bij Coachfinder.

KVK nr 76303977
BTW NL003073413B70

Maak een afspraak
Neem vandaag nog contact met mij op

Bedankt voor je bericht. Je zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

Er is fiets fout gegaan met het versturen van je gegevens.

+31 6 263 948 72
info@coaching-compleet.nl
© 2018, Coaching Compleet,  Alle rechten voorbehouden
Privacy