Coaching
Wanneer kan coaching iets voor jou betekenen?

Je haalt momenteel niet alles uit je leven wat je ambieert en dat maakt je ongelukkig.

Je energieniveau is veel lager dan gebruikelijk, je bent moe, uitgeputsoms somber en futloos, terwijl je niet precies kunt aangeven waar het in zit.

Je bent al jaren op de top van je kunnen aan het werken, voelt dat je het niet lang meer kunt blijven volhouden, maar voelt je onmachtig er wat aan te veranderen.

Je manager benoemt dat je efficiënter zou kunnen werken, dit frustreert, want jij weet niet hoe het anders zou moeten.

Je wil echt iets anders doen in je leven, maar je weet niet hoe dit aan te pakken.

Je wilt carriere maken of je bedrijf laten groeien maar weet niet of je de juiste competenties in huis hebt.

Je bent erachter gekomen dat je meer dan gemiddeld intelligent bent en vraagt je af of dit alles kan verklaren wat er mis loopt in je leven.

Je mist focus en wil je drijfveren achterhalen, om niet alleen succesvol van buiten maar ook van binnen te zijn.

Je voelt je moe en vraagt je af of hier niet een medische reden voor is, ook al denkt je omgeving van niet.

Je zoekt vooral praktische tips en adviezen om beter om te gaan met de tegenslagen van het leven. De begeleiding tot op heden lijkt te veel gericht op het verleden.

Waarom Coaching Compleet?

Door jarenlange ervaring met vele cliënten met chronische klachten, kan ik goed onderscheiden of er medische problematiek speelt of dat de problemen meer te maken hebben met zingeving, energieniveau, vasthouden aan oude gedachten en onvoldoende gehoor geven aan eigen behoefte. Door in het hier en nu en naar de toekomst te kijken en hierin te spiegelen en te confronteren, geholpen door duidelijke voorbeelden en metaforen, krijg je snel inzicht in het ontstaan van klachten en de mogelijkheden er ook snel verandering in te brengen.
Ook kun je hierdoor ontwikkeling van klachten voorkomen zodat je krachtig bezig kunt zijn met de dingen waar je goed in bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een intake gesprek kan ik aangeven hoeveel gesprekken we nodig zullen hebben, meestal 5, soms 10 van 1 tot 1,5 uur. Doorlooptijd ca 3 maanden. De kosten zijn niet bij de verzekering te verhalen, dus er zal doorgaans een offerte naar je werkgever gaan. De kosten zijn 135 euro ex BTW per uur. Bij de kosten zijn tevens een gesprek met de werkgever inbegrepen bij aanvang en bij afsluiting van het traject.

Neem vandaag nog contact met mij op

Bedankt voor je bericht. Je zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

Er is fiets fout gegaan met het versturen van je gegevens.

+31 6 263 948 72
info@coaching-compleet.nl
© 2018, Coaching Compleet,  Alle rechten voorbehouden
Privacy